Centrul de competenţă: “Fabrică de idei pentru industria alimentară“.

Inaugurat în ianuarie 2006, Centrul de competenţă  este un amfiteatru care poate găzdui 94 de oaspeţi şi este destinat susţinerii de seminarii pentru producătorii din toate domeniile industriei alimentare, pentru  prezentare de inovaţii, analiza tendinţelor, marketing, instruire tehnică, dezvoltare de produse noi, personalizate, dar şi pentru a le asigura acestora un loc interesant şi plăcut unde au loc schimburi de opinii şi experienţă. 

Dacă doriţi să vă interesaţi despre posibilităţile de participare la seminarii, vă rugăm contactaţi persoana de contact de pe domeniul în care activaţi. 

Brutărie, patiserie, cofetărie

Amfiteatrul nostru găzduieşte permanent o gamă cuprinzătoare de instruiri şi seminarii pentru producătorii din domeniu. Zilnic, specialiştii din departamentul tehnic testează şi dezvoltă produse, idei şi concepte pentru piaţa românească de panificaţie.

Produse noi, tehnologii moderne, noi modalităţi de a prelungi prospeţimea produselor, legislaţie referitoare la igienă, modalităţi de promovare a produselor, ultimele noutăţi şi trenduri în domeniu, toate acestea oferă material suficient pentru instruirile profesionale.

Aflaţi în permanenţă la curent cu cele mai noi trenduri în domeniu, cu ajutorul partenerilor externi, căutăm să dezvoltăm mereu idei noi, bazându-ne totodată pe ceea ce ştim că funcţionează pe piaţa românească datorită experienţei câştigate în decursul timpului. 

Innovations Management

Este o cale lungă de străbătut de la o idée, un concept, până când găseşti produsul în raftul magazinului. Ne face plăcere să străbatem această cale alături de clienţii noştri: să analizăm trendurile, să propunem inovaţii, să le implementăm, şi să le promovăm pe piaţă.

Este o datorie pentru noi de a fi mereu la curent cu tendinţele mondiale în domeniile băuturilor şi dulciurilor şi de a le promova pe piaţa românească.

  • More than water;
  • Low juice;
  • Fruit Power Plus;
  • Wellbeing;
  • Mixomania.

 

Copyright 2012. Free Joomla 2.5 templates.