“CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY”  LANSARE DE SUCCES ÎN ROMÂNIA 

În perioada 4 – 6 iunie 2012  cea mai prestigioasă universitate de gelaterie din lume, CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY,  și-a deschis porțile în România, la Sibiu!

 La sediul companiei din Sibiu prima serie de cursanți au  descoperit și învățat secretele savuroasei înghețate italienești pentru a se putea lansa cu succes în una dintre cele mai căutate afaceri a momentului: GELATERIA.

Deschiderea Carpigiani Gelato University în România, la sediul esarom romania din Sibiu este rezultatul colaborării dintre cele două companii, cu scopul de a susţine dezvoltarea de gelaterii şi de a veni în sprijinul antreprenorilor care îşi doresc înfiinţarea unei afaceri în acest domeniu. Prima sesiune de cursuri – Modul I (Base Course-Nivel Începători), desfășurată în intervalul 4-6 iunie 2012, a avut caracter special, fiind susținută de domnul Luciano Ferrari - faimosul maestru gelatier de talie mondială de la CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY și, conform impresiilor primilor participanți, a fost un SUCCES ABSOLUT!

“Ţelul nostru comun este acela de a cultiva şi în România pasiunea pentru îngheţata artizanală şi gustul pentru excelenţă în gelaterie.” a declarat domnul Luciano Ferrari, Gelato Chef la Carpigiani Gelato University. Obiectivul principal a fost, prin urmare, acela de a învăţa conceptele de bază necesare pentru a produce o îngheţată artizanală de calitate superioară. Participanţii au dobândit cunoştinţe teoretice şi practice suficiente pentru a-şi asigura primii paşi în gelaterie.

Concluzionând cu privire la succesul acestei lansări și analizând perspectivele viitorului Carpigiani Gelato University în România, Laura Ștefan, Marketing Manager a declarat: “Feedback-ul excelent venit de la participanți dar și numărul impresionant de solicitări de participare pe care îl primim continuu, ne determină să continuăm, urmând structura cursurilor consacrate de Carpigiani Gelato University, şi să dezvoltăm împreună toate modulele necesare pentru diverse trepte de instruire. Suntem încrezători că vom asigura astfel toate premisele necesare pentru dezvoltarea de succes a unei afaceri de profil în România.”

Noile module vor fi anunţate pe situl oficial www.gelatouniversity.ro şi în media, precum şi prin comunicări directe, şi vor fi programate astfel încât să răspundem tuturor solicitărilor pe care le-am primit şi totodată să venim în întâmpinarea altor posibile cerinţe.

 

Copyright 2012. Free Joomla 2.5 templates.